dilluns, 6 de juny del 2011

EL RACÓ DE LA CUINA: PÚDING DE TARONJA





Per a 10 persones

3/4 de litre de llet calenta
150grams de molla de pa
15 cullerades de sucre
6 cullerades d'aigua
4 ous
6 cullerades de melmelada
de taronja amarga
3 cullerades de panses de Corint,
posades en remull amb brandi.

Preparació

Desfeu la molla de pa, cobriu-la amb la llet calenta
i deixeu-la reposar.
Col·loqueu-la en un motlle rectangular i afegiu-li
6 cullerades de sucre i sis d'aigua.
Poseu-ho al microones durant vuit minuts per fer caramel;
quan comenci a fer-se ros ho trèieu i ho escampeu pel motlle.
Bateu el pa amb la llet, els ous, la melmelada i la resta de sucre.
Incorporeu les panses escorregudes i ho poseu tot junt en
el motlle caramel·litzat.
Ho introduïu al microones durant 18 minuts.
Ho punxeu per comprovar si està ben cuit per dins.
Passeu-ho a una plata i adorneu-ho amb rodanxes de taronja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada