divendres, 21 de desembre del 2012

PREPARANT EL NADAL

Entre les diverses activitats que es fan a Pallejà per celebrar el Nadal, cal mencionar:
La tómbola de la Marató de TV3, per investigació de la malaltia del càncer. Es va desenvolupar amb molt d'èxit,el dia 14 a la plaça del Castell i els dies 15 i 16 a la Sala Pal-l adius, on coincidia amb la Fira de comerç de Pallejà.






També el dia 14 es va inaugurar el Pessebre Monumental, que com cada any està ple de sorpreses. Enguany i amb motiu dels 100 anys del tren i dels 150 de l'església, les característiques principals eren l'estació ja enderrocada, el tren i les vies amb el moviment del carrilet. De l'església, cal admirar la gran paciència dels pessebristes, ja que no hi falten detalls per fer-la idèntica amb miniatura.





Es va acabar la festa amb la presentació del llibre santa Eulàlia de Pallejà, "Abans i ara" de l'autor Albert Massegur. A l'acte hi assistí Mn. Josep Maria Martí Bonet, director de l'Arxiu i del Museu Diocesà de Barcelona que ens va delectar amb diverses anècdotes dels anys passats que es conserven a l'arxiu.






La Gent gran que formem part del grup Activa't ens vam felicitar el Nadal, amb els treballs que s'han fet, una final de gimnàs, algun poema i les fotos corresponents.








La Gent Gran de Pallejà Activa i tots i totes els responsables us desitgem:



BON NADAL  I  MILLOR ANY NOU












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada