dimarts, 23 de setembre del 2014

PRESENTACIÓ ACTIVITATS GENT GRAN. CURS 2014-2015




 





El passat 19 de setembre va tenir lloc l’acte de presentació de les activitats de la Gent Gran del curs 2014-2015. Va tenir molta participació
Més de 200 persones van poder fer un tastet a diferents activitats que farem durant el curs i moltes i va haver molt d’èxit en el procés d’inscripció.
A partir del 6 d’octubre s’iniciaran tots els tallers i activitats fins al mes de juny.

1 comentari:

  1. Enhorabona per aquest programa d'activitats que organitzareu al'associació de gent gran Pallejà Activa. Crec que, el fet de ser capaços de coordinar un programa tan complert, és un exemple per a d'altres associacions d'arreu Catalunya. Jo treballo gestionant Inforesidencias.com una web sobre residències per a gent gran a Barcelona, Catalunya i tot l'estat, i tot i que és cert que moltes persones ingressades en residències per a tecerera edat tenen limitacions cognitives que els impedeixen participar en activitats, crec que associacions com la vostra a Pallejá tenen l'oportunitat d'incorporar en alguna activitat al més grans que potser ara viuen en un geriàtric. Salutacions i , de nou, Enhorabona.

    ResponElimina